Openeningstijden: ma t/m vr 10.00-19.00

Dokter Olivier Groh

Cosmetisch Arts

Olivier Groh

Olivier Groh is een ervaren cosmetisch arts.
Hij oefent zijn vak al jaren met veel passie en bezieling uit.

 

Na zijn studie geneeskunde aan de universiteit van Amsterdam werkte hij als arts-assistent in de hartchirurgie, plastische en algemene chirurgie en huisarts. In deze periode was hij ook als cosmetisch arts werkzaam.

Persoonlijke aandacht staat bij Olivier Groh voorop. Er wordt tijdens een consult goed geluisterd en een eerlijk advies gegeven.

“Ik doe mijn werk altijd oprecht en eerzaam en probeer iedereen de mogelijkheid te geven om eruit te zien, hoe ze zich voelen. Van belang is dat een client er achteraf niet behandeld uit ziet. Maar jonger, frisser, evenwichtiger en dat alles op een natuurlijke wijze. Het beste uit jezelf moet naar boven worden gehaald.”

Na jaren ervaring te hebben opgedaan in de cosmetische geneeskunde besloot hij eind 2016 zijn eigen kliniek op te richten in Bloemendaal.

“Met een eigen kliniek kan ik nu alle facetten van de cosmetische geneeskunde toepassen in een gecontroleerde, veilige omgeving.”

Cosmetisch arts BIG registratienummer 99066040701

Bij Groh Clinic is kwaliteit en veiligheid erg belangrijk. Mede daarom is dokter Groh aangesloten bij diverse controlerende instanties:

  • Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde – NVCG
  • Amercian Cosmetic Cellular Medicin Association – ACCMA
  • International Association of Aesthetic Gynaecology and Sexual Wellbeing – IAAGSW
Dr. Olivier Groh
NVCG cosmetisch arts KNMG