Openeningstijden: ma t/m vr 10.00-19.00

Ervaringen

9.6
9

Top

Ik kom al een paar jaar bij Groh Clinic en Ik word altijd zeer vriendelijk ontvangen en goed geadviseerd en geholpen door Olivier, de afterservice is ook altijd top indien nodig. Ik blijf zeker terug komen! Ik raad deze clinic zeker iedereen aan! Lieve groet Talitha
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 13 februari 2020
10

Uitstekende kliniek!

In de Groh Clinic heerst een prettige sfeer, de arts is zeer kundig en heeft kwaliteit en nazorg hoog in het vaandel staan. Ik ben erg tevreden over het resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 9 februari 2020
10

Uitermate tevreden!

Na eerst bij enkele andere klinieken te zijn geweest, een paar jaar geleden op aanraden van een goede bekende bij Groh Clinic terecht gekomen. Eindelijk het gevoel op de juiste plek te zitten. Goede, aardige arts die eerlijk advies geeft, alles gebeurt in een ontspannen sfeer maar is zeer professioneel en hygiënisch. Tijdens de behandeling legt dokter Olivier precies uit wat en waarom hij iets doet. Je voelt je dus in zeer goede en veilige handen, en zeker niet onbelangrijk, altijd een mooi en vooral natuurlijk resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 5 februari 2020
10

Geweldig zoals altijd

Kundige arts. Luistert goed en geeft altijd goed advies
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 3 februari 2020
10

Goed

Vriendelijke en vooral kundige mensen die er werken. Ziet er netjes en hygiënisch uit!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 2 februari 2020
10

Prettige ervaring, zeer tevreden!

Dokter Olivier is een fijne en deskundige arts. Hij denkt met je mee en geeft heldere uitleg over de behandeling. Erg blij met het resultaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 1 februari 2020
5

Vriendelijk maar ontevreden over de behandeling

Erg vriendelijke man. Hij nam de tijd. Toen ik na de behandeling aangaf niet tevreden te zijn mocht ik terug komen. Ik voelde toen minder de tijd en rust en zelfs wat lichte irritatie. Alsnog ben ik nadat ik ben teruggegaan ontevreden en heeft de behandeling bij mij niet geholpen. Ik heb dit laten weten maar hier werd niet erg klantvriendelijk op gereageerd. Naar mijn idee zou een beoordeling door de arts op zijn plaats zijn? Ik ga nu niet meer voor een volgende behandeling. Dit geldt tevens voor mijn vriendin waarbij de behandeling ook na 2,5 maand al is uitgewerkt.

Reactie van het bedrijf

Beste J&M, Spijtig dat je dit zo ervaren hebt. We hechten juist veel waarde aan de tevredenheid van cliënten. Indien een behandeling niet tot volle tevredenheid leidt, is iedereen welkom om langs te komen voor een kosteloze nabehandeling. Je geeft ook aan van deze mogelijkheid gebruik te hebben gemaakt. Een gratis nabehandeling moet helaas echter wel binnen een redelijke termijn plaatsvinden. Zonder specifiek op de behandeling in te gaan, betreft het hier een behandeling waarbij wordt geadviseerd deze na drie maanden te herhalen. Als je na bijna tweeënhalve maand via email meldt opnieuw ontevreden te zijn, wordt je uitgenodigd om langs te komen, maar waarschuwen we dat na een dergelijk lange periode mogelijk kosten aan behandeling zijn verbonden. De dokter heeft telefonisch nog contact opgenomen voor uitleg, maar dit heeft niet mogen baten. We betreuren het dat jij dit beschouwt als klantonvriendelijk, maar elke cosmetische kliniek hanteert vergelijkbare richtlijnen.

Zou je ons aanbevelen? Nee
- Haarlem - 29 januari 2020
10

Top, vriendelijk enprofeasuoneel

Geruststellend. Neemt de tijd en werkt porfessioneel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorhout - 28 januari 2020
9

Prettige ervaring! Olivier luisterd naar je wensen en denkt met je mee

Ik kom al een aantal jaar bij Groh Clinic. Olivier is er fijn om als cosmetische arts te hebben. Zijn zorg is erg op de persoon ingesteld en daarom voel jeje geen 'nummertje'. Kwaliteit, prijs, gastvrijheid, locatie is allemaal erg prettig!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 22 december 2019
10

Geweldig service en fijne arts

Olivier is estethestich eerlijk en gaat voor de natuurlijke schoonheid. Is altijd eerlijk over alle behandelingen en altijd bereikbaar indien nodig. Ik ben heel erg blij dat ik een aantal jaren gelden bij Groh terecht ben gekomen en de prijzen zijn ook eerlijk! Fijne mensen, mooi resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lisserbroek - 3 december 2019
10

Zeer deskundig

Professioneel. Er wordt goed geluisterd wat je wilt als klant en er wordt meegedacht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- HAARLEM - 3 december 2019
10

Deskundige behandeling, zeer toegankelijk contact

Nu paar maal voor Botox behandeling geweest en voel mij hier echt letterlijk in goede handen. Naast de goede behandeling is het ook nog eens heel gezellig en maakt het bijna een uitje, iets waar ik naar uit kijk 😉
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJmuiden - 1 november 2019
10

Top

Olivier is een super goede arts die goed naar je wensen luistert. Hij is eerlijk en dat is ook super fijn ! Ik zou deze arts en clinic zeker aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 19 oktober 2019
10

Alles is gewoon goed

Top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bussum - 13 oktober 2019
10

Van harte aanbevolen

Ik kom al jaren bij Olivier Groh. Hij heeft verschillende behandelingen bij mij uitgevoerd, altijd naar volle tevredenheid. Hij is capabel, vriendelijk, ervaren en zorgvuldig. Ook is hij eerlijk en realistisch over te behalen resultaten. Neemt de tijd om goed te luisteren naar je wensen en denkt aan de hand daarvan mee over (on)mogelijkheden. Een arts om heel blij van te worden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 13 oktober 2019
10

zeer vriendelijk en mooi resultaat

zeer vriendelijk, en een mooi resultaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 13 oktober 2019
10

Groh clinique adviseren

Uiterst zorgvuldig!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 30 september 2019
10

Super .echt een aanrader

Goed advies /uitleg voor dat je ergens aan begint.. stelt je op je gemak..
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 27 september 2019
10

Super fijn en professioneel advies van Dokter Groh. Ben heel blij met t resultaat puur naturelle.

Professioneel deskundig vriendelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 21 september 2019
8

Uitstekend

Sympathieke omgeving, ontvangst en behandeling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heemstede - 14 september 2019
10

écht tevreden!

Ik ben altijd weer blij en tevreden na een bezoekje aan Groh Clinic. Olivier is een aardige man die serieus met zijn vak bezig is. Hij neemt alle tijd voor je en zijn adviezen zijn eerlijk. Bij mij heeft hij de oogleden gelift; de ingreep viel reuze mee en het resultaat is prachtig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- haarlem - 14 september 2019
10

Altijd super service!!

Altijd super service, vriendelijk, zeer tevreden over de Groh Clinic!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Landsmeer - 8 september 2019
10

Bijzonder goed

Bijzonder deskundig vertrouwelijk en de kennis van Dr Olivier Groh als prettig ervaart zonder iets op te leggen.dit aan de klant zelf over laat .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 30 augustus 2019
10

Geweldig zeer ervaren arts

Dr Groh is zeer proffesioneel en ervaren, daarbij is hij heel eerlijk in de vorm van wat wel en niet kan en wat bij jou past. Top arts!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- PURMEREND - 30 augustus 2019
10

In 1 woord: Geweldig!

Altijd klantvriendelijk, er word elke keer weer alle tijd voor je genomen. Ik wil nergens anders meer heen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vogelenzang - 27 augustus 2019
10

Ik ben tevreden, ze zijn aardig en vakbekwam,

Ik heb goede ervaring met deze bedrijf, hij gaat altijd goede informatie geven en hij is niet op geld uit, als its niet goed is zegt hij dan eerlijk,
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sohi - 7 juli 2019
8

geeft vertrouwen , ik ben in goede handen

Fijne plek waar ik het gevoel heb dat ik in goede handen ben. Professioneel en kwalitatief. geen overdreven poeha doen wat het beste bij je past en ook niet meer dan dat. Daarnaast ook altijd gezellig x Susan
Zou je ons aanbevelen? Ja
- haarlem - 20 juni 2019
8

Zeer deskundig

Dr.Groh is zeer deskundig en betrokken. Doet veel onderzoek naar het behandelen van haaruitval op internationaal niveau. Zelf heb ik 3 x PRP behandeling afgenomen. Ik moet wel zeggen dat de assistente in het begin wat minder met het afnemen van bloed etc. Maar de andere 2 behandelingen heb ik door Dr.Groh laten doen, en ik kijk ernaar uit om nieuwste behandelingen te ondergaan bij Groh clinic.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gelderland - 19 juni 2019
10

Altijd mooi resultaat!

Na vele jaren ben ik nog steeds heel erg tevreden. Olivier luistert goed naar mijn wensen en geeft eerlijk advies. Zeer tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 18 juni 2019
10

Vol vertrouwen

Ontspannen, persoonlijk, zeer deskundig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sneep - 18 juni 2019
10

Eerlijk, vriendelijk en zeer bekwaam!

Bij Groh Clinic wordt er goed naar je wensen geluisterd en word je voorzien van een eerlijk, gedegen advies. Voordat ik bij Olivier kwam ben ik bij een andere kliniek geweest voor fillers in mijn wallen. Ik was na de behandeling in deze kliniek niet tevreden met het resultaat en ben toen op advies van mijn schoonheidsspecialist ben Groh Clinic terecht gekomen. Olivier zag precies wat er mis is gegaan bij mijn vorige behandeling en heeft dit voor mij verholpen. Ik ben nu meer dan tevreden over het resultaat! Olivier is duidelijk en eerlijk over de mogelijkheden en schept een reëel verachtingspatroon. Hij geeft goed aan wat hij allemaal gaat doen tijdens de behandeling en ik vond de behandeling ook nagenoeg pijnloos. Al het personeel is erg vriendelijk en ook de ontvangst zeer prettig. Ik ben ontzettend tevreden en ga nooit meer naar een andere kliniek!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Santpoort-Noord - 17 juni 2019
10

Prettig

Ik ben in een woord gewoon super tevreden! Goed resultaat, duidelijke uitleg. Zeer vertrouwd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beverwijk - 16 juni 2019
8

Goede en vriendelijke service

Prima!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vogelenzang - 15 juni 2019
10

Olivier is de beste!

Kom al wat jaartjes bij Olivier en ik zou nooit meer anders willen. Resultaten zijn altijd zoals ik het wens en daarnaast hangt er een hele fijne, ongedwongen sfeer. Ik kijk altijd uit naar de afspraak ondanks dat het geld kost en een prikje niet altijd even fijn is:-) Het is gezellig en er wordt alle tijd voor je genomen. Prijs kwaliteit is top en de nieuw collega komt over als een mooie aanwinst voor Groh Clinic.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Edam - 15 juni 2019
10

zeer goed

Een fijne,en vakkundige kliniek. Ben zeer tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 14 juni 2019
9

Heel prettig

Ik kom al een aantal jaar bij de Grih kliniek. Ik ervaar het altijd als plezierig en professioneel. Het is fijn dat je tijdens het wachten iets te drinken krijgt. Vorige keer moest ik wel erg lang wachten omdat Olivier ook de klanten van zijn collega moest behandelen, omdat zij ziek was. Als tip zou ik nog wel willen meegeven dat iets meer privacy bij de balie prettig zou zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 14 juni 2019
10

Uitstekend!

Ik word altijd heel goed behandeld door dokter Groh. Hij luistert oprecht naar je wensen en stelt je gerust als je zenuwachtig bent. Je kan altijd bij hem terecht ter controle na de behandeling. Erg goede service!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 14 juni 2019
10

Eerlijke beoordeling wensen patient

Erg tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 14 juni 2019
10

Prima!

Vooraf goede uitleg wat er gaat gebeuren, er wordt hygiënisch gewerkt, je wordt op je gemak gesteld, er is een fijne ontspannen sfeer. Als het pijn gaat doen, weet je dat vooraf en kun je verdoofd worden. Prima chirurg!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Reeuwijk - 14 juni 2019
10

goede arts en vriendelijk personeel

een goede kliniek en vriendelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- assendelft - 14 juni 2019
10

Perfecto!!!

Ik ben erg tevreden met Grog Clinic. Olivier is een spontane vriendelijke en doelgerichte vakman. Door mijn perfectionisme ben ik niet al te makkelijke klant maar zelfs dan is hij bij mij zeker geslaagd! Echte aanrader dus!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Velserbroek - 14 juni 2019
8

Vriendelijk

Vriendelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heemskerk - 14 juni 2019
10

10

Meer dan tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 13 juni 2019
10

goede service, fijne arts en mooi resultaat!!!

goed geholpen... en blij met het resultaat!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zandvoort - 13 juni 2019
7

Zeer goed!

Erg tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 13 juni 2019
10

Uitstekend, uiterst bekwaam, integer en oprecht geïnteresseerd in wensen van patiënt. Passende advie

Olivier gaat echt voor kwaliteit is empatisch maw heeft oprechte interesse in behoefte van patiënt. Geeft ook aan wat hij kan betekenen en schetst reëele verwachtingen! Ik ben echt heel blij dat ik eindelijk een goede arts heb gevonden... een echte aanrader... eindelijk!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 13 juni 2019
10

ZZeer professioneel en een erg gezellig team.

Olivier is een zeer professionele arts, en ook erg gezellig. Ik kom er graag! Niet alleen omdat ik er daarna beter uit zie 😏
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 13 juni 2019
9

Prettige ervaring!

Olivier neemt de tijd voor je en geeft een eerlijk mening of iets wel of niet geschikt is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 13 juni 2019
10

Top behandelingen

Super leuke arts en verteld eerlijk wat wel en niet kan
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 13 juni 2019
8

Prima

Prima
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Visser - 13 juni 2019
10

Goeie arts die eerlijk is

Heb al meerdere behandelingen laten doen en ten alle tijde super tevreden. De arts is eerlijk en ik zou nooit meer een andere willen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuw vennep - 13 juni 2019
10

Super

Zeer tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beverwijk - 13 juni 2019
10

Altijd duidelijk en goed advies

Ontvangst is altijd hartelijk en advies van de behandelend arts is altijd helder duidelijk en met het beste resultaat, zelfs advies welke buiten de behandelingen liggen wordt correct en serieus opgepakt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - 13 juni 2019
10

Zeer prettig, vertrouwelijk, vriendelijk en proffesioneel.

Ik kom hier al jaren en bij elke behandeling is mijn ervaring even positief. Zeer prettig op elk vlak.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 13 juni 2019
10

Geweldig

Ken Olivier al lang, ben op veel adressen geweest maar niemand die me zo goed geholpen heeft dan Olivier. Hij weet wat hij doet en vertrouw hem blindelings...hij maakt de wereld stukje mooier, mij ook.. Top Arts!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Panhuijzen - 13 juni 2019
10

Betrouwbaar

Goed advies en het resultaat is super. Bedankt, ik heb naderhand nergens last van gehad en kom zeker terug!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 13 juni 2019
10

Top arts

Top arts altijd eerlijk en is goed in zijn werk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - 13 juni 2019
10

heel goed

De Groh is een geduldige, vriendelijke en zeer kundige man, met veel inzicht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barneveld - 13 juni 2019
9

Super aardig is Olivier en eerlijk met zijn advies

Elke x is het weer een aardig welkom. Wil je koffie? En Olivier neemt de tijd voor je en geeft eerlijk advies wat wel of niet te doen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beverwijk - 13 juni 2019
57 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0