Openingstijden: ma t/m vr 10.00-19.00

Ervaringen

9.6
10

Excellent , highly recommended

Olivier and team are accommodating and very friendly. The treatments are painless; the pleasant conversations enormously help distraction me from the needles. Time flies by, it always feels like I’ve been there for 5 minutes only.
Zou je ons aanbevelen? Ja
    - Alkmaar - 3 juni 2021
    10

    Uitmuntend

    Zeer professioneel, klantgericht en goed bereikbaar.
    Zou je ons aanbevelen? Ja
      - Assendelft - 19 mei 2021
      10

      Heel erg bedankt!

      Drs. Olivier Groh heeft Gouden handen.
      Zou je ons aanbevelen? Ja
        - Haarlem - 15 mei 2021
        10

        Aanrader!

        Fijne kliniek, deskundig, betrouwbaar en prettige sfeer. Helemaal tevreden met de behandelingen. Zou deze kliniek echt aan iedereen aanbevelen!
        Zou je ons aanbevelen? Ja
          - Haarlem - 23 maart 2021
          10

          Zeer tevreden

          Dr.Olivier is zeer deskundig en betrokken. Blijft zichzelf ontwikkelen met de nieuwste behandelingen en methodieken.
          Zou je ons aanbevelen? Ja
            - Gelderland - 26 februari 2021
            10

            Aanrader! Uitermate tevreden!

            Recent een behandeling ondergaan bij Groh Clinic. Ik kom hier vaker voor botox, maar ditmaal een fillerbehandeling waar ik wat tegen op zag. Dit was helemaal niet nodig, dokter Olivier communiceert helder, vertelt zelfs tijdens de behandeling precies wat hij aan het doen is en waarom, heel prettig! Behandeling was nagenoeg pijnloos en vrij vlot, je voelt je hier gewoon in kundige handen. Een controle afspraak was niet nodig, het resultaat is boven verwachting, ben hier echt heel blij mee!
            Zou je ons aanbevelen? Ja
              - Haarlem - 18 december 2020
              9

              Duidelijk en eerlijk

              Als verwacht en beloofd
              Zou je ons aanbevelen? Ja
                - Zandvoort - 4 december 2020
                10

                Perfecte perfectie!

                Zeer goede uitleg. Uitmuntende sfeer. Perfecte behandeling(en).
                Zou je ons aanbevelen? Ja
                  - Arnhem - 28 november 2020
                  10

                  Deskundig, prettig, ervaren en een fantastisch resultaat

                  Bij eerdere artsen leek de botox (man van 31, behandeling van frons en voorhoofd) na een maand al uit te zijn gewerkt. Bij dokter Groh is het resultaat verbluffend en blijft het maanden zitten. Hij kijkt niet naar zones, maar naar de sportactiviteit, de anatomie en luistert naar de wensen van de patiënt. Voor mij geen andere arts meer.
                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                    - Haarlem - 19 oktober 2020
                    10

                    Betrouwbaar, kundig, prettig

                    Dr Olivier neemt de tijd, legt goed uit en werkt nauwkeurig. Hij kijkt welke behandeling het beste past, bij mij ziet het er altijd heel naturel uit, dat wil ik ook graag. Ik vind de kliniek betrouwbaar en prettig. Zeker een aanrader!
                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                      - Haarlem - 17 oktober 2020
                      10

                      Ik word tegenwoordig 10 jaar jonger geschat!

                      Sinds ik mij laat behandelen door dr. Olivier zie ik er gewoon veel beter uit. Jonger, frisser maar toch heel naturel. Geweldig! Voor mij geen andere kliniek.
                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                        - Utrecht - 15 oktober 2020
                        8

                        Kundige arts, goede duidelijke uitleg

                        Nvt
                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                          - Braas - 28 augustus 2020
                          10

                          Open en deskundig

                          Ontzettend goed geholpen en blij met het resultaat!! Zeker een aanbeveling waard!
                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                            - Alkmaar - 25 augustus 2020
                            10

                            Wat een fantastische heren zijn hier bezig!

                            Profilio geprobeerd, erg tevreden met het resultaat, dankjewel Olivier !
                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                              - Bennebroek - 25 augustus 2020
                              10

                              Heel erg tevreden!

                              Ik ben al langere tijd een zeer tevreden klant bij dr. Olivier. Prettig contact, heldere communicatie, goede prijzen en na elke behandeling is het resultaat weer geweldig!
                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                - Amstelveen - 24 augustus 2020
                                10

                                heel blij mee

                                ik heb mijn mondhoeken laten ":fillen". Erg vriendelijke arts, deskundig, rustig en accuraat. Na intakegesprek direct de behandeling gedaan, nagenoeg pijnloos. verdoofd met wat crème. Resultaat direct zichtbaar. Controle na 3 weken, toen nog iets bijgespoten, nu helemaal blij mee!! zeer zeker een aanrader daarnaar toe te gaan!!!
                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                  - Bloemendaal - 14 juni 2020
                                  10

                                  Top!

                                  Snel en vakkundig
                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                    - Bloemendaal - 7 juni 2020
                                    10

                                    Zeer vriendelijk, uiterst bekwaam en deskundig!

                                    Bij binnenkomst word je hartelijk ontvangen door Radboud. Olivier de cosmetisch arts is zeer vriendelijk, luistert aandachtig naar je wensen en beantwoord al je vragen. Tijdens de behandeling legt hij uit wat hij aan het doen is en houdt goed in de gaten hoe je het ervaart qua eventuele pijn. Mijn boven oogleden heeft hij behandeld middels Plexr en mijn wangen heeft hij met een filler iets opgevuld tot een mooi en natuurlijk resultaat. Mijn mondhoeken gaat hij ook nog behandelen, zodat ik mijn uitstraling wat vriendelijker oogt. Tevens worden mijn onder oogleden nog behandeld met Plexr. Geen plastic fantastic taferelen, maar heel natuurlijk. Ik vertrouw volledig op zijn kunde en ik kom er met plezier!
                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                      - Hoorn - 30 mei 2020
                                      9

                                      Goed en professioneel

                                      Ik heb zeer goede ervaringen bij Olivier. Hij adviseert goed en doet regelmatig iets extra's, gewoon omdat hij vindt dat het resultaat dan beter is. Ik vertrouw hem voor 100%.
                                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                                        - Haarlem - 22 mei 2020
                                        9

                                        Top

                                        Ik kom al een paar jaar bij Groh Clinic en Ik word altijd zeer vriendelijk ontvangen en goed geadviseerd en geholpen door Olivier, de afterservice is ook altijd top indien nodig. Ik blijf zeker terug komen! Ik raad deze clinic zeker iedereen aan! Lieve groet Talitha
                                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                                          - Haarlem - 13 februari 2020
                                          10

                                          Uitstekende kliniek!

                                          In de Groh Clinic heerst een prettige sfeer, de arts is zeer kundig en heeft kwaliteit en nazorg hoog in het vaandel staan. Ik ben erg tevreden over het resultaat.
                                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                                            - Haarlem - 9 februari 2020
                                            10

                                            Uitermate tevreden!

                                            Na eerst bij enkele andere klinieken te zijn geweest, een paar jaar geleden op aanraden van een goede bekende bij Groh Clinic terecht gekomen. Eindelijk het gevoel op de juiste plek te zitten. Goede, aardige arts die eerlijk advies geeft, alles gebeurt in een ontspannen sfeer maar is zeer professioneel en hygiënisch. Tijdens de behandeling legt dokter Olivier precies uit wat en waarom hij iets doet. Je voelt je dus in zeer goede en veilige handen, en zeker niet onbelangrijk, altijd een mooi en vooral natuurlijk resultaat.
                                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                                              - Amsterdam - 5 februari 2020
                                              10

                                              Geweldig zoals altijd

                                              Kundige arts. Luistert goed en geeft altijd goed advies
                                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                - Haarlem - 3 februari 2020
                                                10

                                                Goed

                                                Vriendelijke en vooral kundige mensen die er werken. Ziet er netjes en hygiënisch uit!
                                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                  - Haarlem - 2 februari 2020
                                                  10

                                                  Prettige ervaring, zeer tevreden!

                                                  Dokter Olivier is een fijne en deskundige arts. Hij denkt met je mee en geeft heldere uitleg over de behandeling. Erg blij met het resultaat!
                                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                    - Haarlem - 1 februari 2020
                                                    5

                                                    Vriendelijk maar ontevreden over de behandeling

                                                    Erg vriendelijke man. Hij nam de tijd. Toen ik na de behandeling aangaf niet tevreden te zijn mocht ik terug komen. Ik voelde toen minder de tijd en rust en zelfs wat lichte irritatie. Alsnog ben ik nadat ik ben teruggegaan ontevreden en heeft de behandeling bij mij niet geholpen. Ik heb dit laten weten maar hier werd niet erg klantvriendelijk op gereageerd. Naar mijn idee zou een beoordeling door de arts op zijn plaats zijn? Ik ga nu niet meer voor een volgende behandeling. Dit geldt tevens voor mijn vriendin waarbij de behandeling ook na 2,5 maand al is uitgewerkt.

                                                    Reactie van het bedrijf

                                                    Beste J&M, Spijtig dat je dit zo ervaren hebt. We hechten juist veel waarde aan de tevredenheid van cliënten. Indien een behandeling niet tot volle tevredenheid leidt, is iedereen welkom om langs te komen voor een kosteloze nabehandeling. Je geeft ook aan van deze mogelijkheid gebruik te hebben gemaakt. Een gratis nabehandeling moet helaas echter wel binnen een redelijke termijn plaatsvinden. Zonder specifiek op de behandeling in te gaan, betreft het hier een behandeling waarbij wordt geadviseerd deze na drie maanden te herhalen. Als je na bijna tweeënhalve maand via email meldt opnieuw ontevreden te zijn, wordt je uitgenodigd om langs te komen, maar waarschuwen we dat na een dergelijk lange periode mogelijk kosten aan behandeling zijn verbonden. De dokter heeft telefonisch nog contact opgenomen voor uitleg, maar dit heeft niet mogen baten. We betreuren het dat jij dit beschouwt als klantonvriendelijk, maar elke cosmetische kliniek hanteert vergelijkbare richtlijnen.

                                                    Zou je ons aanbevelen? Nee
                                                      - Haarlem - 29 januari 2020
                                                      10

                                                      Top, vriendelijk enprofeasuoneel

                                                      Geruststellend. Neemt de tijd en werkt porfessioneel
                                                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                        - Voorhout - 28 januari 2020
                                                        9

                                                        Prettige ervaring! Olivier luisterd naar je wensen en denkt met je mee

                                                        Ik kom al een aantal jaar bij Groh Clinic. Olivier is er fijn om als cosmetische arts te hebben. Zijn zorg is erg op de persoon ingesteld en daarom voel jeje geen 'nummertje'. Kwaliteit, prijs, gastvrijheid, locatie is allemaal erg prettig!
                                                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                          - Haarlem - 22 december 2019
                                                          10

                                                          Geweldig service en fijne arts

                                                          Olivier is estethestich eerlijk en gaat voor de natuurlijke schoonheid. Is altijd eerlijk over alle behandelingen en altijd bereikbaar indien nodig. Ik ben heel erg blij dat ik een aantal jaren gelden bij Groh terecht ben gekomen en de prijzen zijn ook eerlijk! Fijne mensen, mooi resultaat.
                                                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                            - Lisserbroek - 3 december 2019
                                                            10

                                                            Zeer deskundig

                                                            Professioneel. Er wordt goed geluisterd wat je wilt als klant en er wordt meegedacht.
                                                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                              - HAARLEM - 3 december 2019
                                                              10

                                                              Deskundige behandeling, zeer toegankelijk contact

                                                              Nu paar maal voor Botox behandeling geweest en voel mij hier echt letterlijk in goede handen. Naast de goede behandeling is het ook nog eens heel gezellig en maakt het bijna een uitje, iets waar ik naar uit kijk 😉
                                                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                - IJmuiden - 1 november 2019
                                                                10

                                                                Top

                                                                Olivier is een super goede arts die goed naar je wensen luistert. Hij is eerlijk en dat is ook super fijn ! Ik zou deze arts en clinic zeker aanbevelen.
                                                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                  - Amsterdam - 19 oktober 2019
                                                                  10

                                                                  Alles is gewoon goed

                                                                  Top
                                                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                    - Bussum - 13 oktober 2019
                                                                    10

                                                                    Van harte aanbevolen

                                                                    Ik kom al jaren bij Olivier Groh. Hij heeft verschillende behandelingen bij mij uitgevoerd, altijd naar volle tevredenheid. Hij is capabel, vriendelijk, ervaren en zorgvuldig. Ook is hij eerlijk en realistisch over te behalen resultaten. Neemt de tijd om goed te luisteren naar je wensen en denkt aan de hand daarvan mee over (on)mogelijkheden. Een arts om heel blij van te worden!
                                                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                      - Haarlem - 13 oktober 2019
                                                                      10

                                                                      zeer vriendelijk en mooi resultaat

                                                                      zeer vriendelijk, en een mooi resultaat!
                                                                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                        - Haarlem - 13 oktober 2019
                                                                        10

                                                                        Groh clinique adviseren

                                                                        Uiterst zorgvuldig!
                                                                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                          - Haarlem - 30 september 2019
                                                                          10

                                                                          Super .echt een aanrader

                                                                          Goed advies /uitleg voor dat je ergens aan begint.. stelt je op je gemak..
                                                                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                            - Hoofddorp - 27 september 2019
                                                                            10

                                                                            Super fijn en professioneel advies van Dokter Groh. Ben heel blij met t resultaat puur naturelle.

                                                                            Professioneel deskundig vriendelijk
                                                                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                              - Haarlem - 21 september 2019
                                                                              8

                                                                              Uitstekend

                                                                              Sympathieke omgeving, ontvangst en behandeling.
                                                                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                - Heemstede - 14 september 2019
                                                                                10

                                                                                écht tevreden!

                                                                                Ik ben altijd weer blij en tevreden na een bezoekje aan Groh Clinic. Olivier is een aardige man die serieus met zijn vak bezig is. Hij neemt alle tijd voor je en zijn adviezen zijn eerlijk. Bij mij heeft hij de oogleden gelift; de ingreep viel reuze mee en het resultaat is prachtig.
                                                                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                  - haarlem - 14 september 2019
                                                                                  10

                                                                                  Altijd super service!!

                                                                                  Altijd super service, vriendelijk, zeer tevreden over de Groh Clinic!
                                                                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                    - Landsmeer - 8 september 2019
                                                                                    10

                                                                                    Bijzonder goed

                                                                                    Bijzonder deskundig vertrouwelijk en de kennis van Dr Olivier Groh als prettig ervaart zonder iets op te leggen.dit aan de klant zelf over laat .
                                                                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                      - Hoofddorp - 30 augustus 2019
                                                                                      10

                                                                                      Geweldig zeer ervaren arts

                                                                                      Dr Groh is zeer proffesioneel en ervaren, daarbij is hij heel eerlijk in de vorm van wat wel en niet kan en wat bij jou past. Top arts!
                                                                                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                        - PURMEREND - 30 augustus 2019
                                                                                        10

                                                                                        In 1 woord: Geweldig!

                                                                                        Altijd klantvriendelijk, er word elke keer weer alle tijd voor je genomen. Ik wil nergens anders meer heen!
                                                                                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                          - Vogelenzang - 27 augustus 2019
                                                                                          10

                                                                                          Ik ben tevreden, ze zijn aardig en vakbekwam,

                                                                                          Ik heb goede ervaring met deze bedrijf, hij gaat altijd goede informatie geven en hij is niet op geld uit, als its niet goed is zegt hij dan eerlijk,
                                                                                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                            - Sohi - 7 juli 2019
                                                                                            8

                                                                                            geeft vertrouwen , ik ben in goede handen

                                                                                            Fijne plek waar ik het gevoel heb dat ik in goede handen ben. Professioneel en kwalitatief. geen overdreven poeha doen wat het beste bij je past en ook niet meer dan dat. Daarnaast ook altijd gezellig x Susan
                                                                                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                              - haarlem - 20 juni 2019
                                                                                              8

                                                                                              Zeer deskundig

                                                                                              Dr.Groh is zeer deskundig en betrokken. Doet veel onderzoek naar het behandelen van haaruitval op internationaal niveau. Zelf heb ik 3 x PRP behandeling afgenomen. Ik moet wel zeggen dat de assistente in het begin wat minder met het afnemen van bloed etc. Maar de andere 2 behandelingen heb ik door Dr.Groh laten doen, en ik kijk ernaar uit om nieuwste behandelingen te ondergaan bij Groh clinic.
                                                                                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                - Gelderland - 19 juni 2019
                                                                                                10

                                                                                                Altijd mooi resultaat!

                                                                                                Na vele jaren ben ik nog steeds heel erg tevreden. Olivier luistert goed naar mijn wensen en geeft eerlijk advies. Zeer tevreden!
                                                                                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                  - Haarlem - 18 juni 2019
                                                                                                  10

                                                                                                  Vol vertrouwen

                                                                                                  Ontspannen, persoonlijk, zeer deskundig.
                                                                                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                    - Sneep - 18 juni 2019
                                                                                                    10

                                                                                                    Eerlijk, vriendelijk en zeer bekwaam!

                                                                                                    Bij Groh Clinic wordt er goed naar je wensen geluisterd en word je voorzien van een eerlijk, gedegen advies. Voordat ik bij Olivier kwam ben ik bij een andere kliniek geweest voor fillers in mijn wallen. Ik was na de behandeling in deze kliniek niet tevreden met het resultaat en ben toen op advies van mijn schoonheidsspecialist ben Groh Clinic terecht gekomen. Olivier zag precies wat er mis is gegaan bij mijn vorige behandeling en heeft dit voor mij verholpen. Ik ben nu meer dan tevreden over het resultaat! Olivier is duidelijk en eerlijk over de mogelijkheden en schept een reëel verachtingspatroon. Hij geeft goed aan wat hij allemaal gaat doen tijdens de behandeling en ik vond de behandeling ook nagenoeg pijnloos. Al het personeel is erg vriendelijk en ook de ontvangst zeer prettig. Ik ben ontzettend tevreden en ga nooit meer naar een andere kliniek!
                                                                                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                      - Santpoort-Noord - 17 juni 2019
                                                                                                      10

                                                                                                      Prettig

                                                                                                      Ik ben in een woord gewoon super tevreden! Goed resultaat, duidelijke uitleg. Zeer vertrouwd!
                                                                                                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                        - Beverwijk - 16 juni 2019
                                                                                                        8

                                                                                                        Goede en vriendelijke service

                                                                                                        Prima!
                                                                                                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                          - Vogelenzang - 15 juni 2019
                                                                                                          10

                                                                                                          Olivier is de beste!

                                                                                                          Kom al wat jaartjes bij Olivier en ik zou nooit meer anders willen. Resultaten zijn altijd zoals ik het wens en daarnaast hangt er een hele fijne, ongedwongen sfeer. Ik kijk altijd uit naar de afspraak ondanks dat het geld kost en een prikje niet altijd even fijn is:-) Het is gezellig en er wordt alle tijd voor je genomen. Prijs kwaliteit is top en de nieuw collega komt over als een mooie aanwinst voor Groh Clinic.
                                                                                                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                            - Edam - 15 juni 2019
                                                                                                            10

                                                                                                            zeer goed

                                                                                                            Een fijne,en vakkundige kliniek. Ben zeer tevreden
                                                                                                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                              - Hoofddorp - 14 juni 2019
                                                                                                              9

                                                                                                              Heel prettig

                                                                                                              Ik kom al een aantal jaar bij de Grih kliniek. Ik ervaar het altijd als plezierig en professioneel. Het is fijn dat je tijdens het wachten iets te drinken krijgt. Vorige keer moest ik wel erg lang wachten omdat Olivier ook de klanten van zijn collega moest behandelen, omdat zij ziek was. Als tip zou ik nog wel willen meegeven dat iets meer privacy bij de balie prettig zou zijn.
                                                                                                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                - Haarlem - 14 juni 2019
                                                                                                                10

                                                                                                                Uitstekend!

                                                                                                                Ik word altijd heel goed behandeld door dokter Groh. Hij luistert oprecht naar je wensen en stelt je gerust als je zenuwachtig bent. Je kan altijd bij hem terecht ter controle na de behandeling. Erg goede service!!
                                                                                                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                  - Haarlem - 14 juni 2019
                                                                                                                  10

                                                                                                                  Eerlijke beoordeling wensen patient

                                                                                                                  Erg tevreden
                                                                                                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                    - Haarlem - 14 juni 2019
                                                                                                                    10

                                                                                                                    Prima!

                                                                                                                    Vooraf goede uitleg wat er gaat gebeuren, er wordt hygiënisch gewerkt, je wordt op je gemak gesteld, er is een fijne ontspannen sfeer. Als het pijn gaat doen, weet je dat vooraf en kun je verdoofd worden. Prima chirurg!
                                                                                                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                      - Reeuwijk - 14 juni 2019
                                                                                                                      10

                                                                                                                      goede arts en vriendelijk personeel

                                                                                                                      een goede kliniek en vriendelijk
                                                                                                                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                        - assendelft - 14 juni 2019
                                                                                                                        10

                                                                                                                        Perfecto!!!

                                                                                                                        Ik ben erg tevreden met Grog Clinic. Olivier is een spontane vriendelijke en doelgerichte vakman. Door mijn perfectionisme ben ik niet al te makkelijke klant maar zelfs dan is hij bij mij zeker geslaagd! Echte aanrader dus!!!
                                                                                                                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                          - Velserbroek - 14 juni 2019
                                                                                                                          8

                                                                                                                          Vriendelijk

                                                                                                                          Vriendelijk
                                                                                                                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                            - Heemskerk - 14 juni 2019
                                                                                                                            10

                                                                                                                            10

                                                                                                                            Meer dan tevreden
                                                                                                                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                              - Hoofddorp - 13 juni 2019
                                                                                                                              10

                                                                                                                              goede service, fijne arts en mooi resultaat!!!

                                                                                                                              goed geholpen... en blij met het resultaat!!!
                                                                                                                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                - Zandvoort - 13 juni 2019
                                                                                                                                7

                                                                                                                                Zeer goed!

                                                                                                                                Erg tevreden
                                                                                                                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                  - Hoofddorp - 13 juni 2019
                                                                                                                                  10

                                                                                                                                  Uitstekend, uiterst bekwaam, integer en oprecht geïnteresseerd in wensen van patiënt. Passende advie

                                                                                                                                  Olivier gaat echt voor kwaliteit is empatisch maw heeft oprechte interesse in behoefte van patiënt. Geeft ook aan wat hij kan betekenen en schetst reëele verwachtingen! Ik ben echt heel blij dat ik eindelijk een goede arts heb gevonden... een echte aanrader... eindelijk!!!!
                                                                                                                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                    - Haarlem - 13 juni 2019
                                                                                                                                    10

                                                                                                                                    ZZeer professioneel en een erg gezellig team.

                                                                                                                                    Olivier is een zeer professionele arts, en ook erg gezellig. Ik kom er graag! Niet alleen omdat ik er daarna beter uit zie 😏
                                                                                                                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                      - Haarlem - 13 juni 2019
                                                                                                                                      9

                                                                                                                                      Prettige ervaring!

                                                                                                                                      Olivier neemt de tijd voor je en geeft een eerlijk mening of iets wel of niet geschikt is.
                                                                                                                                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                        - Haarlem - 13 juni 2019
                                                                                                                                        10

                                                                                                                                        Top behandelingen

                                                                                                                                        Super leuke arts en verteld eerlijk wat wel en niet kan
                                                                                                                                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                          - Haarlem - 13 juni 2019
                                                                                                                                          8

                                                                                                                                          Prima

                                                                                                                                          Prima
                                                                                                                                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                            - Visser - 13 juni 2019
                                                                                                                                            10

                                                                                                                                            Goeie arts die eerlijk is

                                                                                                                                            Heb al meerdere behandelingen laten doen en ten alle tijde super tevreden. De arts is eerlijk en ik zou nooit meer een andere willen.
                                                                                                                                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                              - Nieuw vennep - 13 juni 2019
                                                                                                                                              10

                                                                                                                                              Super

                                                                                                                                              Zeer tevreden
                                                                                                                                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                - Beverwijk - 13 juni 2019
                                                                                                                                                10

                                                                                                                                                Altijd duidelijk en goed advies

                                                                                                                                                Ontvangst is altijd hartelijk en advies van de behandelend arts is altijd helder duidelijk en met het beste resultaat, zelfs advies welke buiten de behandelingen liggen wordt correct en serieus opgepakt.
                                                                                                                                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                  - Ede - 13 juni 2019
                                                                                                                                                  10

                                                                                                                                                  Zeer prettig, vertrouwelijk, vriendelijk en proffesioneel.

                                                                                                                                                  Ik kom hier al jaren en bij elke behandeling is mijn ervaring even positief. Zeer prettig op elk vlak.
                                                                                                                                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                    - Haarlem - 13 juni 2019
                                                                                                                                                    10

                                                                                                                                                    Geweldig

                                                                                                                                                    Ken Olivier al lang, ben op veel adressen geweest maar niemand die me zo goed geholpen heeft dan Olivier. Hij weet wat hij doet en vertrouw hem blindelings...hij maakt de wereld stukje mooier, mij ook.. Top Arts!!!
                                                                                                                                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                      - Panhuijzen - 13 juni 2019
                                                                                                                                                      10

                                                                                                                                                      Betrouwbaar

                                                                                                                                                      Goed advies en het resultaat is super. Bedankt, ik heb naderhand nergens last van gehad en kom zeker terug!
                                                                                                                                                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                        - Amsterdam - 13 juni 2019
                                                                                                                                                        10

                                                                                                                                                        Top arts

                                                                                                                                                        Top arts altijd eerlijk en is goed in zijn werk!
                                                                                                                                                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                          - Purmerend - 13 juni 2019
                                                                                                                                                          10

                                                                                                                                                          heel goed

                                                                                                                                                          De Groh is een geduldige, vriendelijke en zeer kundige man, met veel inzicht.
                                                                                                                                                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                            - Barneveld - 13 juni 2019
                                                                                                                                                            9

                                                                                                                                                            Super aardig is Olivier en eerlijk met zijn advies

                                                                                                                                                            Elke x is het weer een aardig welkom. Wil je koffie? En Olivier neemt de tijd voor je en geeft eerlijk advies wat wel of niet te doen
                                                                                                                                                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                              - Beverwijk - 13 juni 2019
                                                                                                                                                              76 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10