Openingstijden: ma t/m vr 10.00-19.00

Huid

fillers Kaaklijn

De Huid

De huid is ons grootste orgaan. Het beschermt tegen schadelijke invloeden en reguleert onze lichaamstemperatuur. Naar mate we ouder worden verslapt de huid door verlies aan collageen en elastine. Dit is een normaal verschijnsel.

De huidveroudering start vanaf het twintigste levensjaar. De tekenen hiervan zien we doorgaans rond de eind dertig. De snelheid waarmee dit optreedt is afhankelijk van erfelijke en uitwendige factoren. Zonlicht, roken, overgewicht, hormonen en luchtverontreiniging spelen hierbij allemaal een rol.

Bij het verouderingsproces wordt de huid dunner. C ollageen en hyaluronzuren nemen af en het elastine wordt minder. De huid wordt minder soepel, slapper, doffer, droger en er ontstaan rimpels en plooien.

Toch staan we niet helemaal machteloos tegenover deze veroudering. Er zijn diverse wetenschappelijk onderbouwde behandelingen met een huidverjongende of huidverbeterende werking. Daarnaast is het mogelijk met sommige technieken de huid te verstrakken of te liften. Ook diverse huidaandoeningen zoals couperose, rosacea, wratten, bulten, vlekken, littekens en acne kunnen effectief verwijderd of bestreden worden.

De tekenen van huidveroudering kunnen bij Groh Clinic fors worden verminderd. Met een breed arsenaal aan behandelingen kan de tand des tijds worden bestreden, en krijgt u weer een natuurlijke, frissere huid.

Door middel van een groot scala aan behandelmethodes, variërend van bekende opties zoals peelings en skinboosters tot vernieuwende behandelingen als Profhilo, PRPThermaveinHIFU en Plexr heeft Groh Clinic de juiste aanpak voor de huidverbetering van uw specifieke huidtype en huidprobleem.

Tijdens een persoonlijk consultatiegesprek met dokter Groh kan u advies krijgen welke behandeling het meest geschikt is voor uw situatie, en waarmee u de beste anti-aging effecten kunt bereiken.

behandelingen huid peelings skinboosters