Openeningstijden: ma t/m vr 10.00-19.00

Kliniek

Welkom bij

Groh Clinic

medisch cosmetische kliniek
in de regio Haarlem

Groh Clinic is sinds eind 2016 gevestigd in Bloemendaal. Wij zijn een moderne kliniek die gespecialiseerd is in behandelingen met botox en fillers. Daarnaast is de kliniek specialist in haaruitval, huidverbetering en seksuele problematiek.

Alle behandelingen worden uitgevoerd door de ervaren cosmetisch arts Olivier Groh.

Aandacht voor en tevredenheid van cliënten staan bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk om goed naar u te luisteren en eerlijk advies te geven over de voor- en nadelen van verschillende behandelingen en te verwachten resultaten.

Tijdens een eerste consult nemen wij hier graag wat extra tijd voor. In overleg wordt er voor u een zo passend mogelijk individueel behandelplan opgesteld, afgestemd op uw persoonlijke wensen en budget.

Daarnaast is ook de nazorg van groot belang. Tijdens de controle afspraak wordt, indien het resultaat niet helemaal optimaal is, overwegend kostenloos nabehandeld.

Dokter Groh wendt zijn deskundigheid en esthetisch oog aan om op een veilige en goed manier een natuurlijk resultaat te verkrijgen met een zo minimaal mogelijke ingreep.

WAAROM GROH CLINIC?

  • Alle behandelingen worden uitgevoerd door een hooggekwalificeerde cosmetisch arts
  • Natuurlijke resultaten, minimale ingrepen met maximale resultaten
  • Behandelingen op maat, op basis van behoeften, wensen en budget van de klant
  • Ruime ervaring in alle behandelingen
  • Comfortabele en klinisch gecertificeerde omgeving die een veilige ervaring garandeert
  • Nieuwste technologiën en innovaties
  • Hoge kwaliteit, originele en hoogwaardige producten en apparatuur
  • Ook ‘s avonds geopend
  • Aangesloten bij de NVCG, ACCMA en IAAGSW
NVCG cosmetisch arts KNMG
COSMETISCH ARTS

OLIVIER GROH

Olivier Groh is een ervaren cosmetisch arts. Hij oefent zijn vak al jaren met veel passie en deskundigheid uit en heeft inmiddels duizenden cliënten naar tevredenheid behandeld.

Persoonlijke aandacht staat bij Olivier Groh voorop. Er wordt tijdens een consult goed geluisterd en een eerlijk advies gegeven.

Na jaren ervaring te hebben opgedaan in de cosmetische geneeskunde besloot hij eind 2016 zijn eigen kliniek op te richten in Bloemendaal.

9.6

Prettige ervaring! Olivier luisterd naar je wensen en denkt met je mee

Ik kom al een aantal jaar bij Groh Clinic. Olivier is er fijn om als cosmetische arts te hebben. Zijn zorg is erg op de persoon ingesteld en daarom voel jeje geen 'nummertje'. Kwaliteit, prijs, gastvrijheid, locatie is allemaal erg prettig!
- Haarlem - 22 december 2019

Geweldig service en fijne arts

Olivier is estethestich eerlijk en gaat voor de natuurlijke schoonheid. Is altijd eerlijk over alle behandelingen en altijd bereikbaar indien nodig. Ik ben heel erg blij dat ik een aantal jaren gelden bij Groh terecht ben gekomen en de prijzen zijn ook eerlijk! Fijne mensen, mooi resultaat.
- Lisserbroek - 3 december 2019

Zeer deskundig

Professioneel. Er wordt goed geluisterd wat je wilt als klant en er wordt meegedacht.
- HAARLEM - 3 december 2019

Deskundige behandeling, zeer toegankelijk contact

Nu paar maal voor Botox behandeling geweest en voel mij hier echt letterlijk in goede handen. Naast de goede behandeling is het ook nog eens heel gezellig en maakt het bijna een uitje, iets waar ik naar uit kijk 😉
- IJmuiden - 1 november 2019

Top

Olivier is een super goede arts die goed naar je wensen luistert. Hij is eerlijk en dat is ook super fijn ! Ik zou deze arts en clinic zeker aanbevelen.
- Amsterdam - 19 oktober 2019

Alles is gewoon goed

Top
- Bussum - 13 oktober 2019

Van harte aanbevolen

Ik kom al jaren bij Olivier Groh. Hij heeft verschillende behandelingen bij mij uitgevoerd, altijd naar volle tevredenheid. Hij is capabel, vriendelijk, ervaren en zorgvuldig. Ook is hij eerlijk en realistisch over te behalen resultaten. Neemt de tijd om goed te luisteren naar je wensen en denkt aan de hand daarvan mee over (on)mogelijkheden. Een arts om heel blij van te worden!
- Haarlem - 13 oktober 2019

zeer vriendelijk en mooi resultaat

zeer vriendelijk, en een mooi resultaat!
- Haarlem - 13 oktober 2019

Groh clinique adviseren

Uiterst zorgvuldig!
- Haarlem - 30 september 2019

Super .echt een aanrader

Goed advies /uitleg voor dat je ergens aan begint.. stelt je op je gemak..
- Hoofddorp - 27 september 2019

Super fijn en professioneel advies van Dokter Groh. Ben heel blij met t resultaat puur naturelle.

Professioneel deskundig vriendelijk
- Haarlem - 21 september 2019

Uitstekend

Sympathieke omgeving, ontvangst en behandeling.
- Heemstede - 14 september 2019

écht tevreden!

Ik ben altijd weer blij en tevreden na een bezoekje aan Groh Clinic. Olivier is een aardige man die serieus met zijn vak bezig is. Hij neemt alle tijd voor je en zijn adviezen zijn eerlijk. Bij mij heeft hij de oogleden gelift; de ingreep viel reuze mee en het resultaat is prachtig.
- haarlem - 14 september 2019

Altijd super service!!

Altijd super service, vriendelijk, zeer tevreden over de Groh Clinic!
- Landsmeer - 8 september 2019

Bijzonder goed

Bijzonder deskundig vertrouwelijk en de kennis van Dr Olivier Groh als prettig ervaart zonder iets op te leggen.dit aan de klant zelf over laat .
- Hoofddorp - 30 augustus 2019

Geweldig zeer ervaren arts

Dr Groh is zeer proffesioneel en ervaren, daarbij is hij heel eerlijk in de vorm van wat wel en niet kan en wat bij jou past. Top arts!
- PURMEREND - 30 augustus 2019

In 1 woord: Geweldig!

Altijd klantvriendelijk, er word elke keer weer alle tijd voor je genomen. Ik wil nergens anders meer heen!
- Vogelenzang - 27 augustus 2019

Ik ben tevreden, ze zijn aardig en vakbekwam,

Ik heb goede ervaring met deze bedrijf, hij gaat altijd goede informatie geven en hij is niet op geld uit, als its niet goed is zegt hij dan eerlijk,
- Sohi - 7 juli 2019

geeft vertrouwen , ik ben in goede handen

Fijne plek waar ik het gevoel heb dat ik in goede handen ben. Professioneel en kwalitatief. geen overdreven poeha doen wat het beste bij je past en ook niet meer dan dat. Daarnaast ook altijd gezellig x Susan
- haarlem - 20 juni 2019

Zeer deskundig

Dr.Groh is zeer deskundig en betrokken. Doet veel onderzoek naar het behandelen van haaruitval op internationaal niveau. Zelf heb ik 3 x PRP behandeling afgenomen. Ik moet wel zeggen dat de assistente in het begin wat minder met het afnemen van bloed etc. Maar de andere 2 behandelingen heb ik door Dr.Groh laten doen, en ik kijk ernaar uit om nieuwste behandelingen te ondergaan bij Groh clinic.
- Gelderland - 19 juni 2019

Altijd mooi resultaat!

Na vele jaren ben ik nog steeds heel erg tevreden. Olivier luistert goed naar mijn wensen en geeft eerlijk advies. Zeer tevreden!
- Haarlem - 18 juni 2019

Vol vertrouwen

Ontspannen, persoonlijk, zeer deskundig.
- Sneep - 18 juni 2019

Eerlijk, vriendelijk en zeer bekwaam!

Bij Groh Clinic wordt er goed naar je wensen geluisterd en word je voorzien van een eerlijk, gedegen advies. Voordat ik bij Olivier kwam ben ik bij een andere kliniek geweest voor fillers in mijn wallen. Ik was na de behandeling in deze kliniek niet tevreden met het resultaat en ben toen op advies van mijn schoonheidsspecialist ben Groh Clinic terecht gekomen. Olivier zag precies wat er mis is gegaan bij mijn vorige behandeling en heeft dit voor mij verholpen. Ik ben nu meer dan tevreden over het resultaat! Olivier is duidelijk en eerlijk over de mogelijkheden en schept een reëel verachtingspatroon. Hij geeft goed aan wat hij allemaal gaat doen tijdens de behandeling en ik vond de behandeling ook nagenoeg pijnloos. Al het personeel is erg vriendelijk en ook de ontvangst zeer prettig. Ik ben ontzettend tevreden en ga nooit meer naar een andere kliniek!
- Santpoort-Noord - 17 juni 2019

Prettig

Ik ben in een woord gewoon super tevreden! Goed resultaat, duidelijke uitleg. Zeer vertrouwd!
- Beverwijk - 16 juni 2019

Goede en vriendelijke service

Prima!
- Vogelenzang - 15 juni 2019

Olivier is de beste!

Kom al wat jaartjes bij Olivier en ik zou nooit meer anders willen. Resultaten zijn altijd zoals ik het wens en daarnaast hangt er een hele fijne, ongedwongen sfeer. Ik kijk altijd uit naar de afspraak ondanks dat het geld kost en een prikje niet altijd even fijn is:-) Het is gezellig en er wordt alle tijd voor je genomen. Prijs kwaliteit is top en de nieuw collega komt over als een mooie aanwinst voor Groh Clinic.
- Edam - 15 juni 2019

zeer goed

Een fijne,en vakkundige kliniek. Ben zeer tevreden
- Hoofddorp - 14 juni 2019

Heel prettig

Ik kom al een aantal jaar bij de Grih kliniek. Ik ervaar het altijd als plezierig en professioneel. Het is fijn dat je tijdens het wachten iets te drinken krijgt. Vorige keer moest ik wel erg lang wachten omdat Olivier ook de klanten van zijn collega moest behandelen, omdat zij ziek was. Als tip zou ik nog wel willen meegeven dat iets meer privacy bij de balie prettig zou zijn.
- Haarlem - 14 juni 2019

Uitstekend!

Ik word altijd heel goed behandeld door dokter Groh. Hij luistert oprecht naar je wensen en stelt je gerust als je zenuwachtig bent. Je kan altijd bij hem terecht ter controle na de behandeling. Erg goede service!!
- Haarlem - 14 juni 2019

Eerlijke beoordeling wensen patient

Erg tevreden
- Haarlem - 14 juni 2019

Prima!

Vooraf goede uitleg wat er gaat gebeuren, er wordt hygiënisch gewerkt, je wordt op je gemak gesteld, er is een fijne ontspannen sfeer. Als het pijn gaat doen, weet je dat vooraf en kun je verdoofd worden. Prima chirurg!
- Reeuwijk - 14 juni 2019

goede arts en vriendelijk personeel

een goede kliniek en vriendelijk
- assendelft - 14 juni 2019

Perfecto!!!

Ik ben erg tevreden met Grog Clinic. Olivier is een spontane vriendelijke en doelgerichte vakman. Door mijn perfectionisme ben ik niet al te makkelijke klant maar zelfs dan is hij bij mij zeker geslaagd! Echte aanrader dus!!!
- Velserbroek - 14 juni 2019

Vriendelijk

Vriendelijk
- Heemskerk - 14 juni 2019

10

Meer dan tevreden
- Hoofddorp - 13 juni 2019

goede service, fijne arts en mooi resultaat!!!

goed geholpen... en blij met het resultaat!!!
- Zandvoort - 13 juni 2019

Zeer goed!

Erg tevreden
- Hoofddorp - 13 juni 2019

Uitstekend, uiterst bekwaam, integer en oprecht geïnteresseerd in wensen van patiënt. Passende advie

Olivier gaat echt voor kwaliteit is empatisch maw heeft oprechte interesse in behoefte van patiënt. Geeft ook aan wat hij kan betekenen en schetst reëele verwachtingen! Ik ben echt heel blij dat ik eindelijk een goede arts heb gevonden... een echte aanrader... eindelijk!!!!
- Haarlem - 13 juni 2019

ZZeer professioneel en een erg gezellig team.

Olivier is een zeer professionele arts, en ook erg gezellig. Ik kom er graag! Niet alleen omdat ik er daarna beter uit zie 😏
- Haarlem - 13 juni 2019

Prettige ervaring!

Olivier neemt de tijd voor je en geeft een eerlijk mening of iets wel of niet geschikt is.
- Haarlem - 13 juni 2019

Top behandelingen

Super leuke arts en verteld eerlijk wat wel en niet kan
- Haarlem - 13 juni 2019

Prima

Prima
- Visser - 13 juni 2019

Goeie arts die eerlijk is

Heb al meerdere behandelingen laten doen en ten alle tijde super tevreden. De arts is eerlijk en ik zou nooit meer een andere willen.
- Nieuw vennep - 13 juni 2019

Super

Zeer tevreden
- Beverwijk - 13 juni 2019

Altijd duidelijk en goed advies

Ontvangst is altijd hartelijk en advies van de behandelend arts is altijd helder duidelijk en met het beste resultaat, zelfs advies welke buiten de behandelingen liggen wordt correct en serieus opgepakt.
- Ede - 13 juni 2019

Zeer prettig, vertrouwelijk, vriendelijk en proffesioneel.

Ik kom hier al jaren en bij elke behandeling is mijn ervaring even positief. Zeer prettig op elk vlak.
- Haarlem - 13 juni 2019

Geweldig

Ken Olivier al lang, ben op veel adressen geweest maar niemand die me zo goed geholpen heeft dan Olivier. Hij weet wat hij doet en vertrouw hem blindelings...hij maakt de wereld stukje mooier, mij ook.. Top Arts!!!
- Panhuijzen - 13 juni 2019

Betrouwbaar

Goed advies en het resultaat is super. Bedankt, ik heb naderhand nergens last van gehad en kom zeker terug!
- Amsterdam - 13 juni 2019

Top arts

Top arts altijd eerlijk en is goed in zijn werk!
- Purmerend - 13 juni 2019

heel goed

De Groh is een geduldige, vriendelijke en zeer kundige man, met veel inzicht.
- Barneveld - 13 juni 2019

Super aardig is Olivier en eerlijk met zijn advies

Elke x is het weer een aardig welkom. Wil je koffie? En Olivier neemt de tijd voor je en geeft eerlijk advies wat wel of niet te doen
- Beverwijk - 13 juni 2019
49 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10