Openeningstijden: ma t/m vr 10.00-19.00

Kliniek

Welkom bij

Groh Clinic

medisch cosmetische kliniek
in de regio Haarlem

Groh Clinic is sinds eind 2016 gevestigd in Bloemendaal. Wij zijn een moderne kliniek die gespecialiseerd is in behandelingen met botox en fillers. Daarnaast is de kliniek specialist in haaruitval, huidverbetering en seksuele problematiek.

Alle behandelingen worden uitgevoerd door de ervaren cosmetisch arts Olivier Groh.

Aandacht voor en tevredenheid van cliënten staan bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk om goed naar u te luisteren en eerlijk advies te geven over de voor- en nadelen van verschillende behandelingen en te verwachten resultaten.

Tijdens een eerste consult nemen wij hier graag wat extra tijd voor. In overleg wordt er voor u een zo passend mogelijk individueel behandelplan opgesteld, afgestemd op uw persoonlijke wensen en budget.

Daarnaast is ook de nazorg van groot belang. Tijdens de controle afspraak wordt, indien het resultaat niet helemaal optimaal is, overwegend kostenloos nabehandeld.

Dokter Groh wendt zijn deskundigheid en esthetisch oog aan om op een veilige en goed manier een natuurlijk resultaat te verkrijgen met een zo minimaal mogelijke ingreep.

WAAROM GROH CLINIC?

  • Alle behandelingen worden uitgevoerd door een hooggekwalificeerde cosmetisch arts
  • Natuurlijke resultaten, minimale ingrepen met maximale resultaten
  • Behandelingen op maat, op basis van behoeften, wensen en budget van de klant
  • Ruime ervaring in alle behandelingen
  • Comfortabele en klinisch gecertificeerde omgeving die een veilige ervaring garandeert
  • Nieuwste technologiën en innovaties
  • Hoge kwaliteit, originele en hoogwaardige producten en apparatuur
  • Ook ‘s avonds geopend
  • Aangesloten bij de NVCG, ACCMA en IAAGSW
COSMETISCH ARTS

OLIVIER GROH

Olivier Groh is een ervaren cosmetisch arts. Hij oefent zijn vak al jaren met veel passie en deskundigheid uit en heeft inmiddels duizenden cliënten naar tevredenheid behandeld.

Persoonlijke aandacht staat bij Olivier Groh voorop. Er wordt tijdens een consult goed geluisterd en een eerlijk advies gegeven.

Na jaren ervaring te hebben opgedaan in de cosmetische geneeskunde besloot hij eind 2016 zijn eigen kliniek op te richten in Bloemendaal.