Openingstijden: ma t/m vr 09.00-18.00

Markwin Statius Muller

Cosmetisch Arts KNMG

Markwin Statius Muller

Cosmetisch arts KNMG en chirurg

 

We zijn erg verheugd dat het behandelteam van Groh Clinic is uitgebreid met de vriendelijke en zeer kundige cosmetisch arts Markwin Statius Muller.

Na het afronden van de studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam heeft Markwin Statius Muller van 2000 tot 2006 de opleiding tot chirurg aan het VUmc en het Slotervaart ziekenhuis gedaan.

Vervolgens werkte hij bij meerdere klinieken in Nederland als chirurg, waarbij het werkgebied varieerde van de algemene, de traumatologische, de maag/darm en de oncologische chirurgie.

Een aantal jaar geleden is hij zich gaan toeleggen op de cosmetische geneeskunde, waaronder haarimplantaties en injectables. Zodoende is hij naast chirurg nu ook officieel cosmetisch arts KNMG.

 

“Ik ben van mening dat iedereen zelf regie mag nemen over hun uiterlijk. Een subtiele behandeling kan iemand eruit laten zien zoals hij of zij zich daadwerkelijk voelt. Gewoon zichzelf, maar wat opgefrist en jonger. Veiligheid en natuurlijke resultaten staan centraal in mijn behandelingen.”

 

Dokter Markwin is vanaf september elke woensdag werkzaam bij Groh Clinic. Gezien zijn uitgebreide en zeer diverse ervaring, ben je zowel op gebied van behandelingen met botox en fillers, als op gebied van kleine chirurgische ingrepen en haarbehandelingen bij dokter Markwin in zeer kundige en veilige handen.

 

Markwin Statius Muller behoort tot een selecte groep van ongeveer 80 artsen in Nederland die de de beschermde titel cosmetisch arts KNMG mag dragen. Alleen cosmetisch artsen die ook de toevoeging “KNMG” mogen gebruiken zijn aantoonbaar bekwaam, en voldoen aan het profielspecialisme cosmetische geneeskunde en zijn ingeschreven in het profielregister van de KNMG (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst).

Cosmetisch arts KNMG, BIG registratienummer 99066040701

Markwin Statius Muller is sinds 2006 als chirurg ingeschreven in het register van medisch specialisten.

 

Bij Groh Clinic is kwaliteit en veiligheid erg belangrijk. Mede daarom is dokter Markwin Statius Muller aangesloten bij diverse controlerende instanties:

  • Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde – NVCG
  • De Nederlandse Vereniging voor Heelkunde – NVVH
  • FUE Europe
  • KNMG als Cosmetisch Arts
Dokter Markwin Statius Muller
Dokter Markwin Statius Muller
NVCG cosmetisch arts KNMG