Openingstijden: ma t/m vr 10.00-19.00

O-shot

O-shot beter vaginaal orgasme verhoogd seksueel_verlangen verminderd urineverlies
O-shot voor beter orgasme én verbetert urine-incontinentie

O-shot

Ondanks de huidige moderne tijd lijden nog veel vrouwen in stilte als het aankomt op seksuele problematiek.

De menopauze, een bevalling en zelfs het natuurlijke verouderingsproces kan resulteren in verlies in sensatie, verminderd seksueel plezier en functionele kwalen in de vaginale regio.

De O-Shot®, ofwel Orgasme Shot®, is een pionierende nieuwe niet-chirurgische techniek waarbij met plaatjes rijk plasma (PRP) wordt geïnjecteerd in de vagina om deze te verjongen en de seksualiteit te verbeteren.

De O-shot kan -al zij het tijdelijk – stress urine incontinentie opheffen dan wel verbeteren. Daarnaast kan het worden ingezet bij lichen sclerosus.

 

Hoe werkt het?

Bij de O-shot procedure wordt gebruik gemaakt van de lichaamseigen mogelijkheid om zichzelf te verjongen. Dit wordt bereikt door groeifactoren uit het PRP in de vagina te injecteren. Hierdoor wordt het regeneratieve proces geactiveerd. Het is dezelfde techniek die ook voor de Vampire FaceLift wordt gebruikt. Een kleine hoeveelheid bloed wordt afgenomen en in een lasergestuurde centrifuge verwerkt. Het verkregen plasma wordt op enkele specifieke locaties van de vagina geïnjecteerd. Dit gebeurt onder lokale verdoving waardoor de client amper discomfort ervaart.

Werkzaamheid van het plaatjes rijke plasma hangt af van de hoeveelheid verkregen plasma en concentratie die kan worden bereikt. Het merendeel van de centrifuges kunnen bepaalde concentraties in combinatie met het volume niet bewerkstelligen. Hierdoor zal niet het gewenste effect van een PRP behandeling worden behaald. Doordat er bij Groh Clinic gebruik wordt gemaakt van de Magellan Platelet Separator zullen we altijd het maximale resultaat mogelijk kunnen behalen. Daarnaast is het tevens de meest veilige vorm is, aangezien dit apparaat een gesloten systeem is, waardoor de veiligheid wordt gemaximaliseerd.

 

Welke resultaten kan men verwachten?

Andere die de O-shot procedure ondergingen vermeldden het volgende:

  • Sterkere opwinding bij clitorale stimulatie.
  • Sterker en langer orgasme
  • Meer frequente orgasme
  • Jongere, gladdere huid van de vulva
  • Verhoogd seksueel “desire”
  • Verhoogd vermogen om een vaginaal orgasme te krijgen
  • Verminderd pijn indien sprake van dyspareunie (pijn bij het vrijen)
  • Verhoogde natuurlijke lubricatie
  • Verminderde stress urine incontinentie

 

Hierbij moet in acht worden genomen dat de resultaten tussen patiënten variëren afhankelijk van leeftijd, medische conditie, medische voorgeschiedenis, hormoonwaarden en sociale gewoonten.

De O-shot kan tevens gecombineerd worden met andere PRP procedures zoals de Vampire FaceLift en PRP behandeling van het haar. Indien gewenst kan de procedure ook worden uitgevoerd in combinatie met een vaginale verjonging en/of schaamlipcorrectie.

Na de behandeling kan men direct over tot de dagelijkse bezigheden. Seksuele gemeenschap mag dezelfde dag worden hervat.

O-shot beter vaginaal orgasme verhoogd seksueel_verlangen verminderd urineverlies