Openingstijden: ma t/m vr 10.00-19.00

O-shot – Urineverlies

O-shot voor beter orgasme én verbetert urine-incontinentie

O-shot voor stress urine-incontinentie

Veel vrouwen kunnen last krijgen van stress urine-incontinentie. Dit houdt in dat zij ongewenst urine verliezen. Dit kan plaatsvinden bij hoesten, niezen, lachen, tillen en sporten. Zowel op gebied van hygiëne als sociaal kan dit als zeer vervelend worden ervaren en belemmerend werken. De O-shot kan hierin een uitkomst bieden.

Werking

De sluitspier en de bekkenbodemspieren ondersteunen de blaas en urinebuis. Bij stress urine-incontinentie zijn de spieren verzwakt. Bij een drukvertogen moment vind ongewilde urineverlies plaats,doordat de spier niet adequaat functioneert. De O-shot biedt een mogelijke oplossing, omdat lokaal spierweefsel in de vaginale streek regenereert. De spier versterkt en de elasticiteit en urinebuisfunctie verbetert. Het gevolg is dat het ongewenste urineverlies fors zal verminderen of zelfs zal verdwijnen.

 

Procedure

Er wordt een kleine hoeveelheid bloed afgenomen, welke in de Magellan Platelet Separator zal worden verwerkt , waarbij het bloedplasma zal worden gescheiden van de rest van de bloedcomponenten. Dit plaatjes rijke plasma, ofwel PRP, bevat stimulerende groeifactoren en zal door middel van gerichte injecties worden geïnjecteerd in het genitale gebied. Dit gebeurt onder lokale verdoving waardoor de injecties amper voelbaar zijn.

 

O-shot expert

Groh Clinic is in Nederland expert op het gebied van de O-shot. Dokter Olivier Groh is de de eerste arts die in Nederland de O-shot uitvoerde en heeft inmiddels veel ervaring met de procedure.

 

Afspraak maken

Voorafgaand aan elke behandeling vind een gesprek plaats met dokter Groh, waarbij de behandeling uitgebreid wordt uitgelegd, en waar u uw specifieke situatie en wensen kunt bespreken.Tevens wordt gekeken of u een geschikte kandidaat bent voor de behandeling, en welke resultaten u kunt verwachten.

Deze consultatie is vrijblijvend en kostenloos.

Klik hier voor het maken van een afspraak.

 

Meer informatie

Wilt u meer info over de positieve effecten van de behandeling, de wetenschappelijke studies en laatste ontwikkelingen rondom de O-shot? Klik dan hier.

O-shot beter vaginaal orgasme verhoogd seksueel_verlangen verminderd urineverlies
O-shot beter vaginaal orgasme verhoogd seksueel_verlangen verminderd urineverlies