Openingstijden: ma t/m vr 10.00-19.00

P-shot

P-shot penisverlenging penisvergroting beter orgasme verhelpen erectiestoornis
Beter orgasme, penisverlenging, penisverdikking en vele andere resultaten

P-shot

P-shot is de afkorting voor Priapus-shot, vernoemd naar de Griekse god van de vruchtbaarheid. Het is een nieuwe techniek waarbij gebruikt wordt gemaakt van plaatjes rijk plasma (PRP). Dit PRP wordt in de penis geïnjecteerd om deze te verjongen en de functie en sensitiviteit te verbeteren.

De p-shot kan omtrek en lengte vergroten, seksueel uithoudingsvermogen verhogen en erectiele dysfunctie verbeteren.

Daarnaast kan de P-shot worden ingezet bij de behandeling van de ziekte van Peyronie, een verworven kromstand van de penis waar littekenweefsel zich heeft ontwikkeld in de schacht van de penis. Dit resulteert in een kromstand van de penis, pijnlijke erecties met moeilijke seksuele gemeenschap.

In Nederland alleen al hebben ongeveer 800.000 mannen in meer of mindere mate last van een erectiestoornis. Het de oorzaak hiervan ligt onder andere in het natuurlijke ouderdomsproces, systeemziekten of een hormoontekort. De P-shot kan hierin een oplossing bieden.

 

Hoe werkt de P-shot?

Bij de P-shot procedure wordt dezelfde techniek gebruikt als bij PRP Haar en Vampire Facelift behandelingen.

Een kleine hoeveelheid bloed wordt afgenomen, in een lasergestuurde centrifuge verwerkt, waarna het PRP wordt verkregen. Dit plasma bevat celregenerende groeifactoren, die in de penis worden geïnjecteerd. Het plasma activeert unipotente mesenchymale stamcellen om de bloedinstroom te stimuleren, lekkage tegen te gaan en gezond nieuw weefsel aan te maken.

 

Mannen die de P-shot ondergingen meldden het volgende:

 

Meest gestelde vragen:

Is de ingreep pijnlijk?
Nee. De penis wordt verdoofd met een crème. Hierdoor voelt de patiënt weinig (of zelfs helemaal geen) discomfort.

Hoe lang duurt de behandeling?
De behandeling duurt ongeveer een uur, waarbij met name de meeste tijd aan de procedurele activiteiten wordt besteed. Het injecteren zelf duurt minder dan een paar minuten.

Hoe lang duurt mijn herstel?
Er is vrijwel geen hersteltijd Het is een non-chirurgische ingreep. U kunt na afloop direct uw normale activiteiten hervatten. Ook is geslachtsgemeenschap dezelfde dag weer mogelijk.

Hoe lang werkt de P-shot?
Inmiddels behandelde mannen ervaren gemiddeld ongeveer een jaar de positieve effecten van de behandeling. Deze periode kan verlengd worden door vervolgens nogmaals de P-shot uit te voeren. Afhankelijk van de wens en uitgangspositie wordt een plan opgesteld met de arts.

Ben ik geschikt voor de behandeling?
Indien er sprake is van een erectiele dysfunctie of als men de grootte, vorm en stevigheid wil verbeteren, of als u de functie wil herstellen, dan zou de P-shot wat voor u kunnen betekenen.

Tijdens een consultatie wordt er gekeken of u in aanmerking komt voor een behandeling.

 

Dokter Olivier Groh eerste P-shot arts in Nederland

Dokter Groh heeft inmiddels veel ervaring in het uitvoeren van deze behandeling. Zo was hij in 2016 de eerste Nederlandse arts die in Nederland de P-shot heeft uitgevoerd. Hij is tevens lid van de American Cosmetic Cellular Medicine Association en is gecertificeerd provider van de P-shot. Bovendien heeft hij zitting in een internationale taskforcegroep voor regeneratieve geneeskunde. Hierdoor blijft hij continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

 

Contact

Voor meer informatie of voor een vrijblijvend consult kunt u contact opnemen met onze kliniek.