Openingstijden: ma t/m vr 10.00-19.00

P-shot Penisvergroting

P-shot penisverlenging penisvergroting beter orgasme verhelpen erectiestoornis
Beter orgasme, penisverlenging, penisverdikking en vele andere resultaten

P-shot - Penisvergroting

Met de P-shot is het mogelijk bij de penis een verdikking en verlenging te bewerkstellingen.

Bij mannen die de P-shot behandeling hebben ondergaan, zijn positieve effecten als een dikkere en langere penis waargenomen. Dokter Olivier Groh heeft inmiddels veel ervaring opgedaan met deze non-chirurgische ingreep. Hij was in 2016 de eerste cosmetische arts die in Nederland de P-shot heeft uitgevoerd.

Er is een aantal manieren waarop de penis kan worden verlengd.
Chirurgie: Mogelijke bijwerkingen hierbij zijn erectiestoornissen, minder stevigheid van de penis en verminderde stabiliteit. Dit naast littekenvorming en eventuele infecties.

Fillers: Groh Clinic is geen voorstander van injecteren van filler in de penis. Afgezien van het potentieel infectie risico is het esthetisch resultaat uitermate onbevredigend en niet cosmetisch verantwoord.

 

Procedure

Na het ondergaan van de P-shot, krijgt de client een vacuümpomp mee naar huis. De pomp zorgt voor microscheurtjes van de zwellichamen en er wordt hierdoor nieuw weefsel gecreëerd onder geleide van de door de PRP geactiveerde stamcellen.
Dit is een gradueel proces dat gemiddeld 1 tot anderhalf jaar duurt, waarbij enkele p-shots moeten worden ondergaan. Het verkregen resultaat hierna is blijvend, zowel in erectiele als non-erectiele staat.
Mannen die de p-shot ondergingen melden een toename van 10-20%.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de kliniek.