Openingstijden: ma t/m vr 10.00-19.00

P-shot Peyronie

Peyronie P-shot penisverlenging penisvergroting beter orgasme verhelpen erectiestoornis
Beter orgasme, penisverlenging, penisverdikking en vele andere resultaten

P-shot - Peyronie

Ziekte van Peyronie / Kromstand van de Penis

Een kromstand van de penis kan leiden tot pijn, een erectiesstoornis en zo doende minder zin in seks. De P-shot kan deze kromstand verhelpen.

De ziekte van Peyronie komt bij ongeveer 2 procent van de mannen voor, en wordt met name bij patiënten tussen de 40 en 60 jaar gezien. Er is sprake van plaquevorming, een voelbare verharding, bij de zwellichamen. Er is geen eenduidigheid over het ontstaan van de ziekte van Peyronie. Er wordt gedacht dat de kromstand wordt veroorzaakt door littekenvorming ten gevolge van kleine beschadigingen.
Bestaande behandelmethoden zijn medicatie, medicamenteuze injecties of chirurgie. Medicatie biedt onvoldoende verbetering. Injecties melden als complicatie ernstige beschadigingen van de zwellichamen met alle gevolgen van dien. Chirurgie geeft onder andere een verkorting van de penis. Ook dit is dus geen ideale oplossing.

 

Voordelen P-shot boven andere behandelmethoden

Met de introductie van de P-shot wordt een nieuwe stap voorwaarts gezet om de ziekte van Peyronie te bestrijden. De Franse uroloog/androloog Virag, die aan het hoofd stond van het onderzoeksteam van Pfizer naar Viagra, doet onderzoek naar deze behandelvorm en is er zeer enthousiast over.
De P-shot is een non-chirurgische behandeling. De ingreep duurt relatief kort, is minder ingrijpend en er is geen hersteltijd voor de patiënt. Ten opzichte van de chirurgische benadering zal er geen verkorting optreden. Gemiddeld zullen een drietal behandelingen gedurende een bepaalde periode nodig zijn om de kromstand dusdanig te laten verbeteren

Indien u meer informatie wenst kunt u contact opnemen met de kliniek.