Openingstijden: ma t/m vr 09.00-18.00

Skinboosters

Skinboosters RSS

Skinboosters

Veel producten verzorgen uw huid aan de oppervlakte om symptomen zoals droogte, verslapping en dofheid van uw huid te behandelen, maar skinboosters herstellen de huid van binnenuit.

Een skinbooster behandeling is een injectable behandeling waarbij met micro injecties verschillende soorten werkzame stoffen in de huid worden geïnjecteerd. Hiervoor wordt ook vaak de term mesotherapie gebruikt.

Deze effectieve anti-aging behandeling bevat veel verschillende essentiële voedingsstoffen die de huid voeden, hydrateren, en de structuur, stevigheid en elasticiteit van de huid verbeteren.

Skinboosters bevatten hyaluronzuur incombinatie met een biorevitalisatie complex of collageenversterkers. De skinbooster behandeling heeft als resultaat dat de huid er frisser en meer gehydrateerd uit gaat zien.

Er bestaan specifieke skinboosters voor verschillende indicaties, zodat met elk type skinbooster een eigen doel kan worden bereikt.

De skinboosters die bij Groh Clinic worden gebruikt zijn CE Klasse III injectables producten en zijn dus van zeer hoge kwaliteit.

behandelingen huid skinboosters
SkinTech® Certified Clinic- Skinboosters 2017
De meest toegepaste skinboosters voor het gelaat bij Groh Clinic zijn Belotero® Hydro, RRS® HA Eyes, Hyalift® en Tensorlift®.

Belotero® Hydro kan uw geheime wapen zijn voor een langdurig gehydrateerde huid, en geeft uw huid een krachtige, jeugdige uitstraling. Het bevat hyaluronzuur en glycerol voor een langdurig verjongend effect. Deze combinatie zorgt voor een optimale rehydratatie en herstel van de vochtbalans in uw huid. Belotero® Hydro is bijzonder geschikt voor de behandeling van gezicht, hals, decolleté en handen. Een behandeling van 2 of 3 sessies wordt aanbevolen, met een periode van dertig dagen ertussen, voor optimale rehydratatie.

Met RRS® HA Eyes worden wallen en donkere kringen behandeld. Het zorgt voor een minder vermoeide uitstraling en herstelt de oogcontouren.
RRS® HA Eyes bevat hyaluronzuur gecombineerd met vitaminen, anti-oxidanten en ingrediënten die een blekend en stimulerend effect hebben op de bloedcirculatie. Een behandeling bestaat uit 4 sessies met een interval van twee weken.

RRS® HA Tensor Lift is een skinbooster met hyaluronzuur, organisch silicium en DMAE (dimethylaminoethanol). Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastieke en voedt de cellen. RRS® HA Tensor Lift hydrateert, verbetert de teint en verstrakt de huid. Het is bijzonder geschikt voor een rokershuid en een zonbeschadigde huid.

RRS® Hyalift® 75 geven in verband met de hoge concentratie hyaluronzuur een enorme hydratie aan de huid en hebben daarbij een antioxidante werking. Dit laatste komt o.a. door de resveratrol, een zeer sterke anti-oxidant tegen veroudering. Een standaard protocol behelst 4-6 sessies met een interval van een week.
RRS® Hyalift® 75 kan worden gecombineerd met RRS® HA Tensor Lift en of kan gekozen worden om het te combineren met RRS Silisorg, voor een gelijktijdige collageenstimulatie.

Skinboosters