Openingstijden: ma t/m vr 09.00-18.00

Vampire Facelift

prp vampirefacelift
PRP

Vampire FaceLift

De Vampire Facelift ™ dankt zijn naam aan de procedure waarbij men eigen bloed gebruikt om het regeneratieve plaatjes rijke plasma (PRP) te verkrijgen.

Dit bevat een hoge concentratie groeifactoren; celfragmenten die verantwoordelijk zijn voor regeneratie en reparatie van ons lichaam. De Vampire Facelift ™ werkt op basis van ons eigen natuurlijke genezingskracht en gaat veroudering tegen. De Vampire Facelift ™ is populair geworden omdat het eigen lichaamsmateriaal wordt gebruikt, minimaal invasief is en de hersteltijd gering is. Het herstelt de tekenen van ouderdom in het gezicht op meerdere lagen: zowel de oppervlakte van de huid als ook de diepere huidlagen. Dit resulteert in meer volume in het gezicht, meer collageen en een meer stralende huid.

 

Hoe werkt de Vampire Facelift™?

Er wordt een kleine hoeveelheid bloed afgenomen, welk in een lasergestuurde centrifuge wordt verwerkt. Hier wordt het PRP wordt geoogst. Dit plasma is rijk aan groeifactoren. Het plasma wordt vervolgens geïnjecteerd in het gezicht om collageen te stimuleren, om meer lift te krijgen, volume te verwezenlijken en de oppervlakkige huid te verbeteren. De complexiteit als ook kleine rimpeltjes worden verzacht.

 

Met één behandeling wordt het gelaat op verschillende niveau’s verjongd.

Resultaten kunnen 12 -24 maanden aanhouden, ook mede afhankelijk van de zorg die aan het uiterlijk wordt besteed.

fillers jukbeenderen en wangen