Openingstijden: ma t/m vr 10.00-19.00

Peelings

behandeling huid peelings
TCA peeling en Fenol peeling

Peelings

Chemische peelings zijn een van de meest bekende huidverjongingtechnieken die tegenwoordig worden toegepast. Er zijn verschillende peelings, welke variëren in sterkte. Van oppervlakkige tot zeer diepe peelings. Peelings worden gebruikt om diverse huidproblemen te behandelen, zoals:

  • Pigmentatie
  • Zonneschade
  • Acne en Acnelittekens
  • Kleine lijntjes en rimpels
  • Diepere rimpels
  • Een matte teint
  • Roodheid van de huid

 

Bij Groh Clinic wordt gebruik gemaakt van mid-diepe TCA peeling (trichloorazijnzuur), de zeer diepe fenolpeeling, en een combinatie van deze twee peelings.

Chemische peelings zijn huidbehandelingen met de intentie om zichtbaar de structuur van het weefsel te verbeteren. Dit gebeurt door het aanbrengen van verschillende exfolierende oplossingen (zuren).

Groh Clinic werkt vanuit het oogpunt van resultaat en veiligheid met peelings van Skin Tech. Deze zijn veiliger in het gebruik dan andere peelings omdat ze gelijkmatig de huid penetreren. Hierdoor worden complicaties geminimaliseerd en betere resultaten gerealilseerd.

Hoe werkt een peeling:

Kort door de bocht genomen is een chemische peeling een manier om de huid te regenereren door de dode cellen van de huidoppervlakte te verwijderen. De nieuwe cellen die hieronder zitten worden onthuld, en er komt een jonge frisse huid te voorschijn.

Tijdens de behandeling wordt de huid eerst gereinigd, waarna de peeling oplossing wordt aangebracht. De peeling wordt altijd in een persoonlijk behandelplan met de cliënt afgestemd. Dit plan bestaat meestal uit 1 tot 4 peelings, vaak in combinatie met aanvullende huidproducten afhankelijk van de indicatie en de individuele wens.

Voor elke behandeling gaat eerst een persoonlijke consultatie vooraf om te kijken of men geschikt is voor de peeling, welke behandeling het beste aansluit op de wensen, en waarmee de beste resultaten verwacht kunnen worden.

Na de behandeling krijgt u duidelijke instructies betreffende de nazorg en welke stappen u moet volgen voor de meest optimale resultaten.

behandelingen huid peelings skinboosters
SkinTech® Certified Clinic- Peelings 2017
Easy TCA