Openingstijden: ma t/m vr 09.00-18.00

Plexr

Plexr GrohClinic
Plexr Soft Surgery

Plexr

Plexr Soft Surgery: lift, verjongt en verstrakt de huid zonder snijden en hechtingen.

Plexr is een innovatief medisch apparaat voor non-invasieve chirurgie, een behandelmethode waarbij er niet gesneden of gehecht wordt. Het kan een effectief en veilig alternatief vormen voor chirurgische ingrepen zoals ooglidlifting, verwijderen van overtollige huid, halsversteviging, verwijderen van rimpels en lijntjes rondom de mond, wenkbrauw- en mondhoeklifting, en vele andere esthetische klachten.

Daarnaast biedt de behandeling ook uitkomst bij de behandeling diverse huidproblemen. Plexr Soft Surgery kan bijvoorbeeld acne, moedervlekken, littekens, wratjes, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken verwijderen.

Plexr GrohClinic

Hoe werkt Plexr Soft Surgery?

De Plexr behandeling behoort tot de nieuwste generatie huidbehandelingen. Deze behandeling is ontwikkeld in Italië, en nu ook beschikbaar in Nederland. Ons apparaat, de Plexr Plus is voorzien van de allernieuwste, verbeterde technologie. Tijdens een Plexr behandeling wordt de huid behandeld met plasma. Zonder direct contact te maken met de huid, ontstaat er een kleine straal geladen gasdeeltjes, plasma, die de huid puntsgewijs raakt. Het gevolg van deze extreem nauwkeurige aanraking is een gedeeltelijke verdamping van de bovenste laag van de huid, zonder ongewenste verspreiding van hitte in de de diepte of omringende huid. Hierdoor is het een uiterst veilige behandeling.

Door de verdamping van kleine stukjes van de opperhuid trekken de huidvezels samen, en zal een lokaal krimpeffect optreden waardoor een liftend effect en een strakkere huid ontstaat. De plasma straal heeft een stimulerend effect op de collageen- en elastineproductie in de huid. Een behandeling met Plexr bestaat uit een serie van deze aanrakingen waardoor er met precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones. De Plexr methode heeft enkele voordelen ten opzichte van cosmetische chirugie. Er wordt niet in de huid gesneden, waardoor geen hechtingen nodig zijn en het behandelde gebied veel sneller zal herstellen. Op dit moment is de Plexr het enige apparaat dat met echte plasma werkt.

Plexr apparaat GrohClinic

Wanneer gebruik maken van Plexr?

Plexr is erg doeltreffend bij de behandeling van diverse huid- en verouderingsploblematiek Het is een volledig veilige behandelmethode, geschikt voor vele huidtypes.

De meest bekende behandeling van het Plexr apparaat is een ooglidcorrectie zonder snijden. Maar Plexr Soft Surgery heeft een zeer breed scala aan toepassingen op gebied van verstrakking, verjonging, lifting, rimpelcorrecties en verwijdering of vermindering van huidproblemen.

Bovenooglidcorrectie:
Plexr kan in vele gevallen klachten als hangende oogleden effectief aanpakken. Een veilig alternatief voor de chirurgische ooglidcorrectie. Vooral wanneer er sprake is van een klein huidoverschot is dit een goede manier om een frissere blik te verkrijgen. Laat u hierover voorlichten in een persoonlijk consultatiegesprek.

Onderoogleden verstrakken/ wallen verwijderen:
Effectief alternatief voor een chirurgische onderooglidcorrectie. Plexr is een veel minder ingrijpendere en minder pijnlijke oplossing.

Rokerslijntjes en mondrimpels:
Plexr biedt uitkomst bij een ingrijpende vermindering van lijntjes en rimpels rond de mond.

Huidverstrakking:
Stoort u zich aan rimpels of lijntjes in uw gezicht? Denk hierbij aan de fronsrimpel, kraaienpootjes, hamsterwangen of hals. Plexr kan een hiervoor een goede aanpak zijn.

Mini facelift of wenkbrauwlift:
Door het krimpeffect van de huid kan deze methode hiervoor vaak ook met een goed resultaat worden ingezet.

Verwijderen van wratjes, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en xanthelasme:
Veelal verwijdering zonder snijden of hechtingen.

Actieve acne en acne littekens:
Plexr behandelt actieve acne en verwijderd acne littekens.

Littekens verwijderen:
Ook hierbij kan een behandeling uitkomst bieden, afhankelijk van de locatie op het gezicht of lichaam.

PlexR ooglidcorrectie GrohClinic
Plexr mondrimpels GrohClinic
Plexr kaaklijnhalslift GrohClinic
Plexr acnelittekens GrohClinic
Plexr keloïdlittekens GrohClinic
Plexr acne GrohClinic
Plexr huidaandoeningen GrohClinic

Hoe lang blijft het effect?

Het effect is langdurig, net als na een chirurgische ingreep. De resultaten van Plexr zijn meestal direct zichtbaar,  en in de loop van weken treedt verdere verbetering op.

Naast het directe effect van lifting en verjonging profiteert de huid ook op de lange termijn van de behandeling omdat de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels wordt gestimuleerd. Dit zorgt voor een boost in stevigheid.

Voor, tijdens en na de behandeling

Voorafgaand wordt in een persoonlijk consultatiegesprek besproken wat de wensen en mogelijkheden zijn, en wordt de procedure uitgebreid toegelicht. Op het te behandelen gebied wordt een verdovende crème aangebracht. Als het gebied afdoende verdoofd is begint de behandelsessie. Met de Plexr wordt de huid in het behandelgebied gedeeltelijk verdampt, hetgeen een beeld van talloze bruine vlekjes teweeg brengt. De behandelduur is tussen de 10 en 40 minuten, afhankelijk van de grootte van het behandelgebied.

Na de behandeling kan het gebied wat branderig of trekkerig aanvoelen. Dit gevoel verdwijnt meestal na enkele uren.

De arts geeft uitgebreide uitleg over de nazorg om u te kunnen verzekeren van het best mogelijke resultaat. U krijgt tevens een aankoopadvies voor een speciale foundation om het behandelde gebied te beschermen tegen licht, en tegelijkertijd te camoufleren.

De huid kan na de ingreep zwelling vertonen die enkele dagen kan duren. Ook ontstaat er “crusting” van de huid. Dit is een veelvoud van minuscule korstjes. De korstjes mogen niet afgekrabd worden, deze verdwijnen vanzelf na 4-6 dagen. Tot die tijd kunnen ze gemakkelijk bedekt worden. Na een dag of 5 zullen alle bruine vlekjes verdwenen zijn, en is er nieuwe roze huid zichtbaar. Deze moet goed tegen de zon beschermd worden. Na verloop van tijd zal de huid weer egaal van kleur en strakker zijn, de rimpeltjes verminderd of zelfs verdwenen!

De meerderheid van de mensen is na een behandeling uitstekend in staat om veilig naar huis te rijden. Als het behandelgebied echter in het gebied rondom de ogen is, kan het aan te raden zijn om autorijden te vermijden, omdat kans op zwelling of irritatie nooit helemaal is uit te sluiten.

Voordelen en veiligheid Plexr

 • Oppervlakkige werking
  De levende epidermale laag van de huid wordt nooit bereikt. Hierdoor is er geen gevaar voor bloedingen of huidschade zoals bijvoorbeeld wel het geval is bij een verkeerd gebruik van lasers.
 • Betaalbaar
  De niet-invasieve Plexr behandelingen zijn betaalbaar en goedkoper dan operatieve ingrepen.
 • Geen littekenvorming
  De plasma technologie verstrakt de huid zonder diepe en aggressieve werking op de huid en littekenvorming
 • Chirurgisch resultaat
  Het resultaat is vergelijkbaar met dat van andere invasieve en operatieve ingrepen, maar met minimale gezondheidsrisico’s, minder stress en een kortere hersteltijd.
 • Alle huidtypen
  De Plexr methode is geschikt voor alle leeftijdsgroepen en huidtypes.
 • Minimale zwelling
  Afhankelijk van de grootte van het behandelde huidoppervlak, persoonlijke aanleg en gevoeligheid van oedeem.

Video’s Plexr behandelingen