Openingstijden: ma t/m vr 09.00-18.00

Profhilo

Groh Clinic - Profhilo
Groh Clinic - Profhilo
Natuurlijke anti-aging behandeling met hyaluronzuur

Profhilo®

Profhilo® is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, en is veelal bekend als hoofdbestanddeel van fillers. Fillers zijn bedoeld om rimpels op te vullen en volumeverlies te herstellen. Profhilo® is een hyaluronzuur met andere eigenschappen.
Het vult niet, maar zet je huid aan tot actie.

Met Profhilo® kun je de huid verjongen zonder volume te geven aan je gezicht. De huid wordt daadwerkelijk hersteld, de textuur en conditie wordt verbeterd en huidverslapping wordt aangepakt. Een gezicht verandert dus niet van vorm, maar krijgt de vorm en stevigheid terug van een aantal jaar geleden.

Groh Clinic - Profhilo
Groh Clinic - Profhilo - voor en na

Hoe werkt Profhilo®?

De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (type 1,3, 4 en 7), elastine en zelfs vetcellen gestimuleerd wordt. Dit wordt “bioremodeling” genoemd.

De behandeling is zeer geschikt om een heel gezicht te remodelleren, en de huid te verbeteren en verstevigen. Daarnaast kan het ook heel goed worden ingezet bij verslapping van de hals, het decolleté, de handen en bovenarmen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt van binnenuit verjongd en verstevigd, en krijgt een mooie glans.

De klok wordt als het ware een paar jaar teruggedraaid.

de behandeling

Bij een Profhilo® behandeling wordt gebruik gemaakt van de BAP-techniek. Dit houdt in dat het hyaluronzuur met kleine injecties in een aantal anatomisch uitgekiende gebieden wordt aangebracht in de huidlaag die het nodig heeft (dus niet in de vorm een creme waarmee het nooit de juiste huidlaag bereikt). Profhilo® verspreidt zich heel goed, dus er zijn maar een aantal injecties nodig om een heel gezicht of ander gebied te behandelen. De behandeling is geschikt voor eenieder die tekenen van huidveroudering en huidverslapping wil tegengaan.

Er zijn doorgaans 2 behandelingen nodig, met een tussenpose van een maand. Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Vaak zie je wel al dat de huid beter gehydrateerd is. Vanaf 4-6 weken na de eerste behandeling wordt het positieve effect steeds duidelijker zichtbaar. Dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft.

Groh Clinic - Profhilo - Gezicht
Groh Clinic - Profhilo - Gezicht
Groh Clinic - Profhilo -Hals
Groh Clinic - Profhilo -Handen

Voordelen en veiligheid Profhilo®

Profhilo® is nieuw in Nederland, maar wordt al enkele jaren in Italië en het Verenigd Koninkrijk toegepast. Wereldwijd zijn er meer dan 200.000 mensen naar tevredenheid met Profhilo® behandeld. De behandeling is klinisch bewezen effectief en veilig.

Voordelen Profhilo®:

  • Natuurlijk resultaat
  • Verjongt en verstrakt de huid van binnenuit
  • Klinisch bewezen verbetering van huidstructuur, hydratatie en glans
  • Geschikt voor gezicht, hals, decolleté, handen en bovenarmen
  • Snelle behandeling
  • Geen bijwerkingen