Openingstijden: ma t/m vr 09.00-18.00

PRP

prp hair-behandeling tegen haarverlies
Een van de nieuwere technieken op het gebied van haarverlies is Plaatjes Rijk Plasma (PRP)

PRP

Een van de nieuwere behandelingen op het gebied van haarverlies is Plaatjes Rijk Plasma (PRP). 

Hierbij wordt gebruik genaakt van het eigen bloed, welk rijk is aan groeifactoren. Deze groeifactoren activeren na injectie unipotente stamcellen. Hierdoor kunnen ze tot haargroei aanzetten bij vrouwen en mannen die bijvoorbeeld lijden aan alopecia androgenetica en dunner wordend haar. Ze verbeteren dun en beschadigd haar, stimuleren de haarfolikels en zorgen voor een betere bloedsomloop van de haarzakjes

Tijdens de behandeling wordt een kleine hoeveelheid bloed afgenomen. Uit dit bloed wordt door middel van een lasergestuurde centrifuge (Magellan Platelet Seperator) het PRP verkregen. Dit plasma wordt middels oppervlakkige injecties in de hoofdhuid aangebracht.

PRP moet niet gezien worden als een genezing voor haarverlies. Maar het laat positieve resultaten zien..

Haar wordt dikker, groei wordt versneld en nieuwe haren groeien op gebieden die eerst nog dun behaard waren. De resultaten worden zichtbaar gedurende de eerste maanden. Het wordt geadviseerd 3 behandelingen te ondergaan gedurende de eerste 3 maanden gevolgd door een jaarlijkse herhaalbehandeling om de resultaten te behouden en te optimaliseren.

De behandeling kan gecombineerd worden met XL HAIR®.